Gheorghe Ştefan s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, membru PDL, s-a alăturat Fundaţiei Mişcarea Populară din Piatra Neamţ.

„Mişcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susţinător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reuşit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună”, a declarat primarul Gheorghe Ştefan, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc sâmbătă, 8 martie, la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară din Piatra Neamţ.

Prezent la eveniment, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că odată cu venirea lui Gheorghe Ştefan în Mişcarea Populară, este o certitudine că stânga va fi spulberată în Moldova. „Proiectul nostru este unul foarte curajos, cu o viziune clară asupra României de azi şi de mâine. Sunt convins că intrarea domnului primar Ştefan în Fundaţie ne va ajuta să consolidăm dreapta din Moldova, pornind de aici, de la Neamţ”, a adăugat Eugen Tomac.

„Mă bucur că încă un primar cu performanţe se alătură proiectului Mişcarea Populară, un proiect al oamenilor de bună credinţă care au demonstrat până acum că ştiu şi pot să lase ceva în urmă. Domnul primar a demonstrat că are un parteneriat cu preşedintele Traian Băsescu, aşa că gestul de astăzi este unul firesc”, a declarat şi deputatul PMP Elena Udrea.

La rândul său, fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a apreciat, în context, că Mişcarea Populară reuşeşte şi în astfel de moduri să apropie politica de oameni şi oamenii de politică. „Ar fi bine ca Timişoara mea să arate ca Piatra Neamţ-ul domnului Gheorghe Ştefan”, a precizat Daniel Funeriu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite