FOTO Ce au lăsat în urmă delegaţii PSD veniţi la Congres: sticle, pahare de cafea, chiştoace de ţigară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sticle goale, pahare de cafea, hârtii mototolite şi chiar chiştoace de ţigară îndesate în peturi de plastic. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile lăsate în spate de delegaţiile PSD venite sâmbătă la Congresul Extraordinar. Liderii partidul social democrat s-au reunit sâmbătă la Sala Palatului, alături de aproape 4.000 de membri, pentru cel mai important eveniment al partidului din ultimii doi ani.

La finalul Congresului Extraordinar PSD, pe sub scaunele Sălii Palatului, au fost găsite şi fotografiate zeci de sticle de plastic, pahare de cafea, hârtii mototolite şi chiar chiştoace de ţigară.

După discursul de aproape două ore al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, delegaţiile social-democrate venite din toată ţara au ieşit în pauză pe holurile clădirii pentru a-şi cumpăra, de la standurile improvizate,  sandvişuri, sucuri, apă şi cafea. La final de eveniment, reporterii au surprins în imagini ce au lăsat în urmă cei mai importanţi membrii PSD.

psd 2

„Codrin Ştefănescu - Secretar General. Omul tău de încredere!” / Foto: Maria Tufan

psd 3

Pe sub scaunele Sălii Palatului au fost aruncate zeci de sticle de plastic. / Foto: Maria Tufan 

psd 4

O sticlă cu chiştoace de ţigară a fost găsită în sală la finalul Congresului PSD. / Sursă: Facebook

Deşi lista discursurilor a fost mult scurtată faţă de varianta plănuită iniţial, preşedintele Comisiei de vot, Claudiu Manda, a prezentat rapid rezultatele finale, în faţa unei săli aproape goale: singurii rămaşi prezenţi au fost preşedintele Liviu Dragnea, alături de Viorica Dăncilă, proaspătul preşedinte executiv ales sâmbătă, dar şi de noii vicepreşedinţi stabiliţi prin vot la Congres. Delegaţiile PSD plecaseră deja spre casă.

Ultimul cuvânt i-a aparţinut lui Liviu Dragnea a ţinut să mulţumească delegaţiilor prezente pentru „sala arhiplină” şi „dedicarea” arătate sâmbătă partidului, dar şi să felicite câştigătorii voturilor, singurii rămaşi pe scaune.

„Vreau să vă felicit pe toţi. Este o nouă echipă de conducere a PSD, v-am spus de la început, vă spun şi acum. Aceste funcţii sunt o oportunitate de a munci mai mult”, a încheiat liderul PSD, Liviu Dragnea.

psd 1

Gunoaie au fost lăsate chiar şi sub scaunele primelor rânduri, unde aşezaţi au fost liderii partidului. Foto: Maria Tufan

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite