Florian Coldea chemat, din nou, la audieri în Comisia de control al SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Coldea se va prezenta la o nouă audiere pe 5 aprilie. Foto: Inquam
Florian Coldea se va prezenta la o nouă audiere pe 5 aprilie. Foto: Inquam

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat din nou în Comisia de control parlamentar al activităţii SRI. Preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a anunţat marţi că audierea va avea loc joi, 5 aprilie, de la ora 11.00.

Preşedintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, a anunţat marţi că Florian Coldea va fi reaudiat săptămâna viitoare. Acesta a precizat că din cauza programului încărcat şi a lipsei de spaţiu, audierea care ar fi trebuit să aibă loc astăzi a trebuit amânată.

Pe 13 martie, Florin Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, a fost audiat timp de aproximativ şapte ore în Comisia de control parlamentar al activităţii SRI, declararându-le jurnaliştilor, la finalul audierilor, că a oferit „răspunsuri proactive" la toate întrebările şi că şi-a rezervat dreptul de a reveni la comisie cu noi detalii.

„Eu cred că am reuşit să atingem toate subiectele de pe agenda membrilor comisiei, unele dintre ele au fost deja vehiculate în spaţiul public. Pentru aprofundarea unora mi-am rezervat dreptul, cu care membrii comisiei au fost de acord, de a reveni la comisie cu noi detalii care ar putea fi de interes când se vor finaliza o serie de chestiuni aflate în derulare. Cred că am oferit răspuns în mod proactiv la toate întrebările adresate. Răspunsurile s-au referit la o serie de chestiuni, alegaţii, acuzaţii vehiculate în spaţiu public ale unor foşti sau actuali beneficiari şi parteneri instituţionali, jurnalişti, oameni din media care ne acuză astăzi, dintre care pot să vă spun că o parte ne cultivau cu multa insistenţă, dar şi ale unor foşti colaboratori din cadrul instituţiei, rezervişti", a declarat atunci Florian Coldea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite