Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale: Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier prezidenţial Cristian Diaconescu, anunţat de Elena Udrea candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, şi-a stabilit deja primul obiectiv: reîntregirea neamului.

Imediat după ce a fost aleasă în funcţia de preşedinte al PMP, ELena Udrea a anunţat viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale: Cristian Diaconescu. "Mi-am dorit să conduc acest proiect. În ce priveşte candidatura lui Cristian Dumitrescu, a existat o discuţie cu  preşedintele Traian Băsescu. Doar nu credeţi că mi-a venit pe loc ideea. Propun să mergem cu un candidat în turul I şi să- susţinem pe cel mai bun în turul II", a spus Udrea, referitor la candidatura lui Diaconescu.

Prezent la Congresul PMP, Diaconescu a urcat pe scenă, în aplauzele celor 1.000 de delegaţi, şi a rostit primul discurs în calitate de prezidenţiabil.

"De astăzi, sunteţ un partid cu acte în regulă. Accept candidatura. Vom vorbi mai multe zilele viitoare. Drepturile fiecăruia de a fi liber în ţara lui reprezintă linia solemnă faţă de care mă angajez în faţa voastră. Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc", a fost primul mesaj transmis de Cristian Diaconescu.

Preşedintele Traian Băsescu spunea, în urmă cu câteva săptămâni, la Adevărul Live, că unirea României cu Republica Moldova ar trebui să reprezinte "viitorul proiect de ţară".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite