Băsescu, despre Elena Udrea: Ce să îi fac, dacă e blondă şi atrage atenţia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit duminică, la Pro TV, despre viitorul său politic, pe care îl vede legat de soarta Partidului Mişcarea Populară. În ce priveşte liderii PMP, preşedintele a admis că Elena Udrea este mai vizibilă decât actualul preşedinte al formaţiunii, Eugen Tomac.

„Îmi pun mari speranţe în creşterea PMP, dar vreau să cred că va fi un partid care se va uita spre viitor, va prelua lucrurile bune care s-au făcut şi le va continua“, a declarat preşedintele Băsescu.

În ce priveşte noua formaţiune, Traian Băsescu a admis că Elena Udrea se bucură de o mai mare atenţie din partea electoratului decât Eugen Tomac, actualul preşedinte PMP.

“Ce să-i fac, dacă e blondă şi atrage atenţia?”, a glumit Băsescu şi a adăugat că, în opinia sa, nu s-a înşelat în privinţa ei, nici în ce îl priveşte pe Emil Boc, atunci când le-a „intuit calităţile de politician“.

Citeşte şi:

Traian Băsescu, mesaj pentru Vladimir Putin: Nu faceţi niciun joc pe teritoriul Republicii Moldova!

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, duminică, la Pro TV, despre situaţia din Ucraina, despre destrămarea USL, dar şi despre viitorul său politic. În ce priveşte raporturile cu preşedintele Vladimir Putin, Băsescu l-a atenţionat pe omologul său rus să nu implice Republica Moldova într-un "joc" politic.

Băsescu, întrebat dacă şi-a dus nepoţica la Cotroceni: Nu poţi să aduci pe unul cu mintea lui Crin

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, răspunzând unei întrebări, că încă nu şi-a dus nepoţica, în vârstă de şase luni, la Cotroceni şi a adăugat, râzând: "Aştept să se mai maturizeze, nu poţi să aduci pe unul cu mintea lui Crin la Cotroceni".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite