Antonescu: Conferinţa lui Iohannis, de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nu curge sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, alături de prim-vicepreşedintele formaţiunii, Klaus Iohannis FOTO Mediafax
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, alături de prim-vicepreşedintele formaţiunii, Klaus Iohannis FOTO Mediafax

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că apariţia publică a lui Klaus Iohannis în conferinţa de presă de astăzi a fost „de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sânge“.

„După părerea mea, conferinţa de presă a lui Klaus Iohannis a fost de manual, perfect, chirurgical, laparoscopic, nici nu curge sânge. V-a spus tot, absolut tot, şi nu am nimis de adăugat“, a comentat Crin Antonescu, la Senat.

El a precizat că nu doreşte să adauge nimic la ceea ce „complet şi foarte exact a spus Klaus Iohannis“, menţionând că şi premierul Ponta a „confirmat în mare măsură, după aceea“.

Despre votul în Parlament, pe noua formulă guvernamentală, Antonescu a declarat că, dacă marţi discuţiile vor decurge normal, se va putea face o reuniune a plenului chiar miercuri, dar că „rămâne de văzut“.

Crin Antonescu a mai spus că nu are emoţii privind votul în plen. „Nu avem de ce să avem emoţii, dacă avem o înţelegere încheiată la nivelul alianţei, pentru că avem o majoritate de peste 70% în Parlament“, a spus el.

Antonescu a arătat că nu se pune problema unor rocade, ministerele fiind clare şi a ţinut să afirme că nu s-a discutat „suficient în şedinţa USL, de vreme ce mai are loc o şedinţă“.

Citeşte şi:

Cine este Klaus Iohannis – drumul de la profesorul de fizică la vicepremier al României, propus de PNL

Puţini îşi mai amintesc de faptul că cel care e propus de liberali pentru poziţia de vicepremier şi ministru de Interne al României, Klaus Iohannis, este, la bază, profesor de fizică şi a fost inspector şcolar general la Sibiu.

Mărirea lui Iohannis are doi duşmani: legea şi partenerii din PSDî

Klaus Iohannis trebuie să îndeplinească două cerinţe obligatorii pentru a ajunge vicepremier: să demisioneze din funcţia de primar al Sibiului şi să-i convingă pe partenerii din PSD să-i transfere din atribuţiile lui Gabriel Oprea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite