Antal Arpad (UDMR): „Maghiarii sunt linşati mediatic. Linşajul este direcţionat de Antena 3“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul UDMR Covasna acuză Antena 3 că a pus la cale „războiul steagurilor" pentru a-l proteja pe Dan Voiculescu  FOTO Adevărul
Liderul UDMR Covasna acuză Antena 3 că a pus la cale „războiul steagurilor" pentru a-l proteja pe Dan Voiculescu  FOTO Adevărul

Antal Arpad, liderul UDMR Covasna, susţine că acest „război al steagurilor" reprezintă un linşaj mediatic orchestrat de Antena 3. Arpad susţine că întregul scandal are rolul de a distrage atenţia de la problemele cu care se confruntă patronul trustului Intact, Dan Voiculescu. Scandalul ar avea de asemenea menirea de a acoperi problemele actualului Guvern.

„Din câte am observat eu, acest linşaj a fost pornit şi este direcţionat într-un fel de Antena 3. Ipoteza mea este că domnul Voiculescu, având probleme cu justiţia, doreşte cu orice preţ să distragă atenţia populaţiei de la problemele pe care domnia sa le are, iar prin televiziunile pe care le deţine ar fi în stare să destabilizeze România, chiar şi cu un conflict interetnic, pentru ca justiţia să nu-şi poate urma drumul în ceea ce priveşte procesele pe care dânsul le are”, a declarat liderul UDMR într-o conferinţă de presă.

Antal Arpad consideră că acest scandal are rolul de a acoperi problemele actualului Guvern. El atrage atenţia că, în timp ce miercuri seara mai multe posturi de televiziune discutau conflictul pornit de la arborarea steagului ţinutului Secuiesc, ministrul Dan Şova spunea ”foarte clar” că autostrada Transilvania nu poate fi continuată, deoarece Guvernul nu are bani.

”România se pregăteşte ca peste cinci ani să sărbătorească 100 de ani de la Marea Unire, iar ardelenii, în loc de autostradă, vor primi circ. Noi, ardelenii, după 100 de ani de la Marea Unire, în loc să avem autostrăzi, în loc să avem o infrastructură modernă, primim circ de la guvernanţi. Am convingerea, iar asta este a doua ipoteză, că s-a dorit anunţarea necontinuării autostrăzii Transilvania pe fondul acestui conflict diplomatic între România şi Ungaria, tocmai pentru ca românii din Ardeal să nu observe această informaţie care îi vizează şi de care depinde în mare măsură dezvoltarea Transilvaniei”, a afirmat Antal Arpad.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite