VIDEO O farsă care-l poate costa: un tânăr spaniol riscă închisoarea după ce a păcălit un cerşetor român să mănânce Oreo cu pastă de dinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un YouTuber din Spania a vrut să cunoască faima pe internet păcălind un cerşetor român, pe care l-a întâlnit pe străzile din Barcelona anul trecut, să mănânce biscuiţi care aveau pastă de dinţi în loc de cremă.

Kanghua Ren, un tânăr de 20 de ani originar din China, nu şi-a dat seama de gravitate acţiunilor sale nici după ce românul a vomitat de 5 ori. 

„Poate am mers prea departe, dar nu am făcut nimic rău. Măcar aşa o să se spele şi el pe dinţi!“, a spus tânărul în clipul pe care l-a filmat şi de pe urma căruia a câştigat în jur de 2.000 de euro din publicitate, potrivit Daily Mail.

Gheorghe are 52 de ani şi este cerşetor pe străzile din Spania. „M-am temut pentru viaţa mea, nu ştiam ce pusese în biscuiţi!”

Acum tânărul din Spania a fost arestat şi este cercetat pentru „infracţiune împotriva integrităţii morale”, acuzarea cerând doi ani de închisoare şi despăgubiri de aproximativ 30.000 euro pentru român. 

Confruntat cu furia opiniei publice, tânărul a făcut un nou filmuleţ cu Gheorghe, în care l-a întrebat dacă i-au plăcut biscuiţii Oreo cu pastă de dinţi. „Oamenii exagerează la glume făcute unui cerşetor, dar nu ar spune nimică dacă farsa i-ar fi făcută unui om obişnuit“, s-a apărat Kanghua Ren.

Imagine indisponibilă

După ce scandalul a escaladat, Kanghua Ren a încercat să îi închidă gura românului cu suma de 343 de euro şi a sters filmuleţul.

Gheorghe a declarat pentru El Pais că în timpul lui Ceauşescu a făcut puşcărie şi că a fost închis într-o instituţie de boli mintale, dar nu ştie de ce. El a adăugat că nimeni nu l-a mai înjosit vreodată atât de tare de când trăieşte pe străzi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite