Un cetăţean francez căutat de autorităţile spaniole pentru omor a fost prins în Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joi cetăţeanul de origine franceză va fi prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării. Foto: Captură video
Joi cetăţeanul de origine franceză va fi prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării. Foto: Captură video

Un cetăţean francez în vârstă de 35 de ani, căutat de autorităţile spaniole pentru omor, a fost prins miercuri în Bucureşti. Bărbatul fusese dat în urmărire internaţională după ce la începutul anului trecut ar fi lovit o persoană până când a murit şi apoi a abandonat-o pe marginea unei autostrăzi, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„Miercuri, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri au depistat, în municipiul Bucureşti, un cetăţean francez, în vârsta de 35 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităţilor spaniole, pentru comiterea infracţiunii de omor. La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparenţa că victima şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui accident rutier”, conform sursei citate.  

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, iar procurorul de serviciu a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore. Joi, cetăţeanul de origine franceză va fi prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.

Acţiunea de identificare şi prindere s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite