Un bărbat din Târgu Jiu ajuns la spital cu lovituri pe corp susţine că a fost bătut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Un bărbat de 38 de ani, din Târgu Jiu, ajuns la spital, joi, cu mai multe lovituri pe corp, susţine că a fost bătut de mai mulţi poliţişti, IPJ Gorj confirmând deschiderea unei anchete pentru a clarifica faptele sesizate de acesta, potrivit Mediafax.

 Ion Cucăilă a declarat corespondentului Mediafax că în noaptea de miercuri spre joi, după ce ieşise dintr-un bar din zona centrală a oraşului, a fost oprit pe stradă de doi poliţişti pentru a fi legitimat, el neavând asupra sa niciun act de identitate.

"Au zis că eu sunt din ăia care fac probleme şi m-au dus la Poliţie. Acolo m-au lovit numai în burtă, iar de dimineaţă m-au luat şi m-au abandonat la podul Jiul (n.r. - în zona Pieţei Centrale din Târgu Jiu). Nici nu mai ştiu câţi m-au lovit şi cum. Nu aveau niciun motiv să dea în mine", a declarat bărbatul.

 Rude ale acestuia au precizat că o maşină l-ar fi adus pe acesta de la podul Jiului până pe strada pe care locuieşte la marginea oraşului, după care, câteva sute de metri s-a târât până acasă.

Mama bărbatului a fost cea care joi, în jurul orelor 10.00, l-a auzit pe acesta văitându-se în camera lui, ea solicitând ulterior un echipaj de la Ambulanţă, Ion Cucăilă fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Bărbatul a fost supus aici unei intervenţii chirurgicale care a durat câteva ore, starea sa de sănătate fiind gravă. Medicii au descoperit că acesta avea intestinele rupte în abdomen, precum şi alte lovituri pe corp, pentru care va trebui să rămână internat în spital o perioadă mai mare de timp.

 Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, a declarat, joi, corespondentului Mediafax că a fost deschisă o anchetă în acest caz şi că Poliţia şi-a declinat competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Ancheta îi vizează pe trei agenţi de la Poliţia Municipală Târgu Jiu, precum şi pe un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite