Sorin Oprescu, după întâlnirea cu Dan Şova în curtea Instanţei Supreme: „Nu trecem prin momente foarte bune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, prezent vineri la sediul instanţei supreme, s-a întânit cu Dan Şova, care participa la un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, în care este cercetat pentru mai multe infracţiuni, fostul primar al Capitalei precizând că niciunul dintre ei nu trece prin „momente foarte bune“.

Cei doi, Oprescu şi Şova au fost colegi în PSD.  Oprescu a mers la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a fi prezent la judecarea unei cereri pe care a formulat-o în dosarul în care este cercetat pentru luare d emită, iar senatorul Dan Şova avea termen în dosarul „Turceni-Rovinari”, în care este acuat de complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

Cei doi s-au salutat chiar în momentul în are Oprescă dădea un interviu televiziunilor. „Cu tot respectul”, l-a salutat Oprescu. „Totdeauna am avut o relaţie apropiată cu Dan Şova, mi-a plăcut, s-a zbătut în viaţa lui pentru ceea ce a dorit să facă şi multe lucruri i-au reuşit. Nu trece prin momente foarte bune, noi nu trecem prin momente foarte bune. Asta e viaţa, unii încearcă să ne târască în noroi, încerci să ieşi. Până la urmă nu contează cum ai căzut, contează cum te ridici. Eu n-am reuşit, dar fac eforturi", a declarat Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite