„Mă implora să mă opresc“. Spovedania italianului care a crucificat o româncă la Florenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia în vârstă de 26 de ani era, cel mai probabil, prostituată, spun autorităţile italiene. FOTO La Stampa
Femeia în vârstă de 26 de ani era, cel mai probabil, prostituată, spun autorităţile italiene. FOTO La Stampa

Riccardo Vitti, bărbatul care a torturat, violat şi ucis-o pe Cristina Andreea Zamfir în Florenţa săptămâna trecută, a declarat în timpul interogatoriului că îi pare „foarte rău” pentru ceea ce a făcut şi că-şi doreşte să dea timpul înapoi. „Când mi-am dat seama ce se întâmplă, m-am gândit imediat la părinţii mei”, spune Vitti.

„Vitti şi-ar da viaţa pentru a o aduce înapoi pe fata aceea”, susţine avocatul său, Alessandro Benelli, citat de postul italian de ştiri TGCOM 24. 

Avocatul a adăugat că va încerca să obţină arestul la domiciliu pentru clientul său, odată ce va fi confirmată punerea sa sub acuzare. 

image

Pe 5 mai, corpul Cristinei Andreea Zamfir (foto) a fost găsit la periferia Florenţei, cu urme de tortură. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită sub un pod din Ugnano de un biciclist care a alertat autorităţile. 

Atunci când a fost găsită, femeia avea doar pantofii în picioare. Hainele ei, telefonul mobil şi poşeta în care avea actele de identitate au fost găsite la o distanţă de 1,5 kilometri de cadavru.

Tânăra în vârstă de 26 de ani era originară din Hunedoara, dar avea domiciliul în Drobeta Turnu Severin. Era plecată de patru luni cu soţul său în Italia, lăsându-şi cei doi copii, în vârstă de trei şi respectiv un an, în grija bunicilor din partea tatălui. 

[<a href="//storify.com/elenadumitru22/italia" target="_blank">View the story "italia" on Storify</a>]

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite