UPDATE FOTO VIDEO Un nou incendiu la căminul de studenţi din zona Izvor, unde azi au mai izbucnit o dată flăcările. 10 victime sunt îngrijite de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou incendiu a izbucnit miercuri seară într-o altă încăpere a unui cămin studenţesc ce aparţine Universităţii de Medicină şi Farmacie„Carol Davila”, după ce pompierii reuşiseră să stingă incendiul produs după amiază. La faţa locului intervin 13 autospeciale SMURD, o scară, pompierii Detaşamentului Special de Salvatori, şi patru autospeciale  de stingere. Cele 10 victime vor fi transportate la marile spitale din Capitală.

UPDATE Incendiul a fost lichidat.

UPDATE Un nou incendiu s-a produs miercuri, la scurt timp după ce pompierii îl lichidaseră pe primul. Din primele informaţii, de această dată sunt zece victime, patru dintre ele fiind coborâte cu autoscara. Victimele sunt transportate la marile spitale din Capitală, arată ISU Bucureşti.

Primul incendiu a fost lichidat la scurt timp de la venirea pompierilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, flăcările au izbucnit într-o încăpere unde nu sunt cazaţi studenţi, aflată la parterul imobilului cu şase etaje, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

În incendiu au ars obiecte de mobilier şi materiale textile.

Un nou incendiu la căminul de studenţi din zona Izvor, unde azi au mai izbucnit o dată flăcările. 10 victime sunt îngrijite de medici

Fumul s-a degajat la etajele superioare, astfel că opt tineri au fost evacuaţi de către pompieri, unii dintre ei inhalând mai mult fum, în timp ce alţi studenţi au reuşit să iasă singuri din clădire, a mai spus reprezentantul ISU Bucureşti - Ilfov.

Opt persoane au fost evacuate.

La faţa locului au intervenit cinci autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi trei ambulanţe, dintre care două sunt de la SMURD.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite