AUDIO Vîntu către Sebastian Ghiţă: "Am împuşcat sute de rakeţi pe teritoriul României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înregistrarea în care Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat cu moartea pe managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a fost făcută publică. Omul de afaceri i-a adresat cuvinte grele lui Ghiţă.

Citiţi şi:

VIDEO Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantaj

Răspuns de bulibaşă pentru Vântu: „Ce ai, eşti nebun?“

"Chiar pe sleau, pe şleau. Îţi jur ca n-am nimic de înregistrare, nimic. Tocmai că am venit cu o maşină care nu e monitorizată de aştia de la SRI.. Discutăm acum ca între doi băieţi: un golan bătrân şi unul tânăr. Eu ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că te p.. pe forţa ta, mă p.. pe tine cu forţa. Lasă să-ţi zic cu golan şi cu alea. Tu vii totuşi dintr-o lume cinstită, oronată, civilizată, ai tăi au fost ok. Eu vin dintr-o mahala ţigănească, vin din pârnaie, din contrabandă. Io am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Prietenul tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul să împuşc rakeţii (n.r. membrii ai unor organizații rusești de tip mafiot) de pe teritoriul României. Şi că am împuşcat sute, nu zeci. Şi când spun împuşcat mă refer la propriu. Aici discut clar, nu mă tem că ai ceva pe tine, mă doare-n...", spune SOV în înregistrare.

"Acum discutăm doar între noi. Deci pe chestii de forţă şi de ţigani... Am condus... deci ascultă-mă cu atenţie ca să ştii şi tu. Toată reţeaua de bulibaşi a lucrat pentru mine. Toată. Pe timpul certificatelor de proprietate. Înainte lucrau pentru (neinteligibil..) agenţi industriali. Riscau 25 de ani sau glonţu'. Furau din fabrici: macarale, alea, alea, şi duceam la italieni. Adică tu nu ştii despre mine nimic. Decât legendele făcute de proşti. Ca tine, la modul cel mai serios, am îngropat prin dealurile de pe acolo din Moldova, am îngropat la propriu. ", a mai dezvăluit omul de afaceri.

"- E a treia oara...", a spus Ghiţă.
"- Iniţial pe cuvântul meu că am vrut să îţi administrez lecţia maximă...", a continuat SOV.
"- Să mă îngropaţi?", a întrebat managerul Realitatea TV.

"Bă puştiule, aşa ceva nu înseamnă teritoriu interzis. Iniţial pe cuvântul meu că am vrut să te îngrop şi să dau o lecţie tuturor. La mine face parte din arsenalul de lucru când sunt supărat sau când am un interes mare de apărat. Io nu glumesc cu asta. Am gândit după aceea că ai venit cu inima deschisă. Fii atent aici, că ţi-au trecut gloanţele pe la ureche, şi mă refer la propriu. Când ai vorbit de moarte, ţi-am spus să nu vorbeşti, că tu nu ştii. Bătrâne, la propriu m-am gândit. Dar tu ai venit cu inima deschisă, iniţial",
a conchis Vîntu.

AUDIO

Atenţie: cuvinte indecente!

Listen!

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite