UPDATE FOTO VIDEO Incendiu puternic la un centru comercial din Afumaţi. Intervin 17 autospeciale. A fost activat sistemul RO-Alert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe a anunţat luni un incendiu cu propagare rapidă la un magazin de lângă centrul comercial Doraly din Afumati, la faţa locului fiind trimise 17 autospeciale şi 3 autoscări. Patru persoane primesc îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Cetăţenii din zona au fost avertizaţi prin sistemul RO-Alert. Circulaţia pe DN 2 este restricţionată pe ambele sensuri de mers.

UPDATE ISU anunţă că trei persoane au fost transportate la spital: un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă care a incercat să spargă o fereastră, o femeie gravidă şi un barbat, ultimii doi cu expunere la fum.

UPDATE Circulaţia este restricţionată pe DN 2, pe ambele sensuri de mers, din cauza incendiului produs în comuna Afumaţi din judeţul Ilfov, informează Centrul Infotrafic.

„Circulaţia rutieră este oprită pe DN 2, pe ambele sensuri de mers, ruta ocolitoare fiind: Centura Bucureşti – DJ 300 Moara Domneacă - Găneasa – DJ 100 - Afumaţi - Ştefăneşti – DJ 200 – Centura Bucureşti. La faţa locului sunt prezente mai multe echipaje de pompieri, care încearcă lichidarea incendiului”, informează Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

UPDATE  ISU a transmis, de altfel, şi un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert. De asemenea, a fost remis mesaj de avertizare pe panourile electronice stradale. 

„Incendiul se manifestă violent, nu se poate intra în interior, sunt patru persoane cu atac de panică la ambulantele SMURD. Populatia din zona este sfatuita sa se indeparteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum să inchidă ferestrele locuintelor”, atrag atenţia pompierii.

„Fumul este deplasat de curenţii de aer către Şoseaua de Centură. În depozit se găsesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se actionează preponderent de la înălţime cu autoscările. sunt flăcari mari, iar radiaţia termică afectează spaţiile de depozitare învecinate”, au mai transmis pompierii. 

Afumaţi - incendiu

Incendiul a cuprins un centru comercial de aproximativ 3000 mp, cei de la ISU anunţând că acesta se propagă rapid. Potrivit autorităţilor, în depozit se gasesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se actioneaza preponderent de la inaltime cu autoscarile, sunt flacari mari, iar radiatia termica afecteaza spatiile de depozitare invecinate

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, şi 3 autoscări, dar şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiu Afumati

Incendiu Afumaţi, II

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite