Cele mai ieftine pieţe din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai ieftine pieţe din Bucureşti FOTO Corina Macavei
Cele mai ieftine pieţe din Bucureşti FOTO Corina Macavei

Cele mai ieftine pieţe din Bucureşti nu sunt neapărat şi cele mai apropiate de casă pentru bucureştenii aleg care vor să-şi cumpere fructe şi legume proaspete la preţuri accesibile. „Adevărul“ vă prezintă cele mai cunoscute pieţe din Bucureşti în care vă puteţi face cumpărăturile cu bani puţini.

Piaţa Obor

Una dintre cele mai ieftine pieţe din Bucureşti este Obor, aici unde bucureştenii aleg să vină deseori pentru a-şi cumpăra produse de bună calitate la preţuri foarte mici. Spre exemplu, un kilogram de cartofi poate costa şi 1,2 lei, în timp ce unul de ceapă poate fi cumpărat  cu aceeaşi sumă.

Piaţa Râmnicu Sărat

O altă piaţă cu produse ieftine din Bucureşti este cea de la Râmnicu Sărat, aflat în imediata apropiere a staţiei de metrou Dristor. Şi aici bucureştenii pot cumpăra un kilogram de cartofi cu puţin sub doi lei, însă diferenţa de preţ dintre acesta şi Piaţa Obor este destul de însemnată.

Piaţa Miniş

Piaţa Miniş din sectorul 3 al Capitalei este, la rândul ei, una din cele mai ieftine pieţe din Bucureşti. Totuşi, aici preţurile sunt ceva mai ridicate în comparaţie cu preţurile din Obor sau Râmnicu Sărat, diferenţa fiind în unele cazuri de 40, 50 de bani pentru un kilogram de legume.

Piaţa Sălăjan

În plin proces de reabilitare, Piaţa Sălăjan din Bucureşti se încadrează şi ea pe lista celor mai ieftine pieţe din Bucureşti. Formată acum din câteva tarabe, din pricina procesului de reabilitare, bucureştenii susţin că şi preţurile de aici sunt destul de mici.

Piaţa Progresul

Piaţa Progresul este considerată tot una din cele mai ieftine pieţe din Bucureşti. Deşi în unele cazuri cei care vin să cumpere de la producătorii autentici de aici trebuie să scoată ceva mai mult din buzunar, cumpărătorii par destul de mulţumiţi de preţurile de aici şi spun că produsele sunt de o calitate foarte bună.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite