Liderul de la Tiraspol ameninţă Chişinăul: „Nu vom tolera ca aparatele de zbor moldoveneşti să desfăşoare activităţi de spionaj deasupra teritoriului nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evgheni Şevciuk consideră că fotografierea teritoriului regiunii este o activitate de spionaj
Evgheni Şevciuk consideră că fotografierea teritoriului regiunii este o activitate de spionaj

Administraţia separatistă intenţionează să adopte toate măsurile necesare pentru a bloca zborurile avioanelor din Republica Moldova în spaţiul aerian al regiunii.

Liderul de la Tiraspol Evgheni Şevciuk se arată îngrijorat de faptul că în ultima perioadă deasupra regiunii separatiste au fost observate aparate de zbor moldoveneşti, care au efectuat activităţi de fotografiere a teritoriului.

"S-a întâmplat la 1 aprilie şi la 15 iunie, iar aceste activităţi au fost efectuate fără o coordonare în cadrul comisiei unificate de control", a declarat în cadrul unei întrevederi cu Şevciuk, Oleg Beliakov, copreşedinte al Comisiei Unificate de Control din partea regiunii transnistrene.

"Dacă vor mai fi efectuate asemenea zboruri, noi vom lua toate măsurile pentru a le curma. Noi nu zburăm deasupra Republicii Moldova şi nici în Zona de Securitate. Aceste activităţi cu caracter de spionaj sunt o provocare!", a declarat liderul de la Tiraspol.

Şevciuk nu a specificat Despre ce fel de măsuri este vorba.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite