Maia Sandu: Nu vom recunoaşte rezultatele alegerilor din cele două circumscripţii deschise pentru Transnistria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Lidera PAS, Maia Sandu, a anunţat că Blocul ACUM nu va recunoaşte valabilitatea rezultatului alegerilor din 24 februarie, din cele două circumscripţii deschise pentru locuitorii din Transnistria. Preşedinta PAS le-a cerut observatorilor internaţionali să facă acelaşi lucru.

Maia Sandu a acuzat guvernarea de fraudarea alegerilor parlamentare şi a afirmat că cetăţenii stabiliţi în Transnistria au fost plătiţi cu câte 20 de dolari pentru a vota cu Partidul Democrat.

„Toată lumea a putut să vadă că zeci de mii de oameni au fost aduşi în mod organizat, cu sute de autocare, la secţiile de votare deschise pe malul drept al Nistrului. Din informaţiile pe care o avem de la presă, aceşti oameni sunt plătiţi şi ei vin să voteze în situaţia în care nu cunosc absolut nimic despre partidele politice din Republica Moldova”, a spus Maia Sandu.

Maia Sandu susţine că „acest proces de fraudare este organizat chiar de PDM, împreună cu PSRM şi ăsta este modul în care ei vor să câştige alegerile”.

Amintim că, de la primele ore ale dimineţii, sute de locuitori ai Transnistriei s-au înghesuit la secţiile de votare de pe malul drept al Nistrului pentru a-şi exercita dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie, din Republica Moldova. Aceştia au fost aduşi organizat cu autobuzele. Potrivit mai multor surse, alegătorii au fost remuneraţi cu câte 20 de dolari.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite