Ghimpu, către foştii colegi de partid care au trecut la Blocul ACUM: S-ar putea să nu vă bucuraţi mult, pentru că nu-i exclus să fie alegeri anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, nu a ezitat să-şi critice foştii colegi de partid, care au trecut la Blocul ACUM, nici în ziua alegerilor parlamentare. Liberalul le-a transmis acestora că nu se vor bucura mult timp de funcţii, pentru că există riscul alegerilor anticipate.

„Daca astăzi e ziua iubirii (Dragobetele), permite-ţi-mi, vă rog, şi mie să-mi exprim „dragostea” faţă de cinci persoane, care au fost promovate de PARTIDUL LIBERAL în funcţii de deputaţi, miniştri, ambasadori - Lilian Carp, Valeriu Munteanu, Octavian Ţâcu, Iurie Reniţă şi Igor Munteanu cu doar o singură şi simplă întrebare: dacă obiectivul vostru în această campanie a fost debarcarea regimului Plahotniuc şi neadmiterea venirii socialiştilor la guvernare, care vor să schimbe direcţia europeană pe cea rusă, de ce v-aţi dus cu ACUM, dar n-aţi rămas să luptaţi împotriva acestor balauri cu partidul, care v-a promovat?”, şi-a întrebat Mihai Ghimpu foştii colegi.

În opinia sa, nu debarcarea regimului i-ar interesesa pe foştii său colegi, dar „locuşorul călduţ, pe care l-aţi obţinut din partea PL”.

„Şi aţi hotărât să prindeţi, după cum vi se pare vouă, un nou val, care v-ar ridica iarăşi în funcţii la fel de înalte! Sau n-am dreptate? Mă tem, însă, că n-o să vă reuşească, dar dacă totuşi o să aveţi succes, bucuria voastră ar putea să dureze doar câteva luni, pentru că nu-i exclus să fie alegeri anticipate, după cum am spus şi mai înainte”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite