Accident rutier mortal la Curtişoara. Doi tineri, de 20 şi 21 de ani, au murit, alţi trei sunt răniţi

Accident rutier mortal la Curtişoara. Doi tineri, de 20 şi 21 de ani, au murit, alţi trei sunt răniţi

Echipajele de intervenţie au găsit maşina răsturnată în şanţ (Foto: ISU Olt)

Un teribil accident rutier s-a petrecut duminică dimineaţă la Curtişoara,  o maşină în care se aflau şase persoane răsturnându-se. Doi tineri, un băiat şi o fată, de 20 şi 21 de ani, din Slatina, au murit, iar o altă persoană a fost transportată în comă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orelor 4,00, în comuna Curtişoara,  unde o maşină înmatriculată în străinătate s-a răsturnat în şanţ, la vechea moară. Din primele informaţii reiese că şoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

 La sosirea echipajelor de intervenţie, doi dintre ocupanţii maşinii, un băiat şi o fată, de 20 şi 21 de ani, au fost găsiţi decedaţi şi un altul inconştient. 

La faţa locului au intervenit echipajele SMURD, descarcerare şi ale Serviciului de Ambulanţă. O tânără de 22 ani a fost găsită inconştientă, cu traumatism cranio-cerebral, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina stabilindu-se că femeia se află în comă de gradul V.

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat cu traumatism cranio-cerebral şi facial, conştient, iar o altă tânără, de 22 de ani, avea un traumatism de gambă. Soferul autoturismului nu a fost internat.

Vom reveni...  

citeste totul despre: