Accident rutier mortal la Curtişoara. Doi tineri, de 20 şi 21 de ani, au murit, alţi trei sunt răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un teribil accident rutier s-a petrecut duminică dimineaţă la Curtişoara,  o maşină în care se aflau şase persoane răsturnându-se. Doi tineri, un băiat şi o fată, de 20 şi 21 de ani, din Slatina, au murit, iar o altă persoană a fost transportată în comă la spital.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orelor 4,00, în comuna Curtişoara,  unde o maşină înmatriculată în străinătate s-a răsturnat în şanţ, la vechea moară. Din primele informaţii reiese că şoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

 La sosirea echipajelor de intervenţie, doi dintre ocupanţii maşinii, un băiat şi o fată, de 20 şi 21 de ani, au fost găsiţi decedaţi şi un altul inconştient. 

La faţa locului au intervenit echipajele SMURD, descarcerare şi ale Serviciului de Ambulanţă. O tânără de 22 ani a fost găsită inconştientă, cu traumatism cranio-cerebral, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina stabilindu-se că femeia se află în comă de gradul V.

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat cu traumatism cranio-cerebral şi facial, conştient, iar o altă tânără, de 22 de ani, avea un traumatism de gambă. Soferul autoturismului nu a fost internat.

Vom reveni...  

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite