Sibiu: VIDEO - 16 femei intoxicate cu monoxid de carbon la Mediaş (update)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Urgenţa Spitalului Municipal Mediaş au fost luaţi cu asalt în jurul prânzului de 13 cazuri de intoxicaţii cu monoxid de carbon. Toate cele 13 cazuri erau femei care lucrau la o fabrică de încălţăminte. Alte trei femei au primit îngrijiri de la medicii SMURD şi nu a mai fost necesară transportarea lor la Spital.

CITEŞTE ŞI:

Doi iubiţi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

"Sunt în afara oricărui pericol şi au început să plece spre casă", a declarat medicul Bogdan Burghelea, de la Spitalul Municipal Mediaş, la ora 13.30, la o jumătate de oră după ce femeile au ajuns la Urgenţă.

Din primele informaţii, intoxicaţiile au fost provocate de o centrală care nu evacua bine gazele, ceea ce a dus la acumularea de monoxid de carbon în secţia făbricuţei de încălţăminte a SC Real Sport SRL.  LA un moment dat, rând pe rând muncitoarele au început să acuze ameţeli şi stări de vomă. Colegii le-au scos pe femeile care se simţeau rău la aer, iar celelalte au ieşit pe picioare. SMURD-ul şi  Ambulanţa Mediaş au intervenit şi 13 cazuri au ajuns la Urgenţă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite