REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obţinute. Elevii din Satu Mare au rezultate slabe la matematică

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obţinute. Elevii din Satu Mare au rezultate slabe la matematică

Rezultatele obţinute de elevii din Satu Mare sunt sub media naţională   FOTO  arhivă

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 în judeţul Satu Mare arată că elevii nu s-au pregătit suficient de bine.  Doar 47 % din elevi au luat note mai mari de cinci, la limba română. Situaţia este şi mai alarmantă în cazul probei obligatorii a profilului, unde doar 38,45% au trecut de nota cinci.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivelul judeţului Satu Mare, rezultatele lasă mult de dorit. În cazul clasei a XI-a, dintre elevii prezenţi la simulare doar 40,51% au primit note peste 5 la Limba şi literatura română. Situaţia este şi mai gravă la proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie) unde doar 33,24% dintre elevii prezenţi în sălile de examinare au scris lucrări de cel puţin nota 5. Rezultatele sunt ceva mai bune la Limba şi literatura maternă, unde 66,09% au „promovat” acest examen.

Situaţia este una asemănătoare şi în cazul celor de clasa a XII-a. Potrivit rezultatelor obţinute de către aceştia, nici jumătate (47,01%) dintre elevii înscrişi la Limba şi literatura română nu au luat note peste 5. Situaţia este şi mai alarmantă în cazul probei obligatorii a profilului, unde doar 38,45% au trecut de nota 5. La proba la alegere a profilului, 53,35% au obţinut note de trecere iar în ceea ce priveşte rezultatele la proba de Limba şi literatura maternă, 73,96% au luat note peste 5 la simularea examenului de Bacalaureat.

Rezultatele sunt sub media naţională atât la Limba română (52,8%), proba obligatorie a profilului (42,51%) cât şi proba la alegere (53,92%). Singurele rezultate care depăşesc media naţională sunt cele obţinute la Limba maternă (67,78%).î

Vă recomandăm şi

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Şapte licee din Dâmboviţa au "ZERO" pe linie. Lista notelor obţinute.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. S-au afisat rezultatele simularilor de la Bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obţinute. O treime dintre elevii înscrişi au obţinut medii de promovare

Efectul dezastrului de la "simulare": Universitatea de Vest Timişoara dă meditaţii gratuite pentru bacalaureat

citeste totul despre: