Interlopul care a împuşcat o tânără în cap este de negăsit. Ce spun autorităţile

Interlopul care a împuşcat o tânără în cap este de negăsit. Ce spun autorităţile

Adrian Hladii si Dalia Duca

Au trecut mai bine de 50 de ore de când Adrian Hladii, cunoscut în lumea interlopă ca Adi Grasu, a omorât-o pe Dalia Duca, o tânără de 24 de ani. Zeci de poliţişti îl caută, fiind dat în urmărire naţională şi consemn în Schengen. O echipă de criminalişti de la Bucureşti a ajuns la Oradea pentru a lua parte la acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Poliţiştii bihoreni, alături de jandarmi, au continuat căutările în zona în care a fost găsită maşina lui Adrian Hladii şi cadavrul tinerei. La faţa locului au fost observate mai multe pete de sânge, nefiind exclusă posibilitatea ca suspectul să fie rănit.

 Anchetatorii au luat la verificat întreaga zonă, inclusiv cu câini de urmă. Descinderi au avut loc la mai multe adrese, zona în care locuieşte suspectul fiind, de asemenea, monitorizată.

În plus, autorităţile din Ungaria s-au mobilizat, de asemenea, acţionând pe teritoriul ţării vecine pentru depistarea bărbatului.

“Se folosesc toate resursele şi pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiaţi. Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă”, a precizat comisar de poliţie Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit unei informări transmise de IGPR, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române se află la Oradea.

Adrian Hladii, de 38 de ani are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112”, a mai transmis Alina Dinu. Reamintim că, miercuri dimineaţa, Adrian Hladii a rănit un bărbat pe care l-a împuşcat în zona umărului, iar apoi a ucis-o pe Dalia Duca, tânăra în vârstă de 24 de ani. Cadavrul fetei a fost găsit, câteva ore mai târziu, în maşina cu care Hladii fugise. Bărbatul rănit, Gheorghe Zaharia, a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi este în afara oricărui pericol. Hladii nu a fost găsit deocamdată.

Potrivit unor surse judiciare, cercetările efectuate până în prezent arată faptul că Dalia Duca a fost împuşcată în cap, cu două gloanţe, chiar în faţa casei sale. Tot potrivit unor surse, Adrian Haldii a mai fost condamnat în România de trei ori, de două ori pentru furt şi o dată pentru distrugere, executând două din cele trei pedepse. De asemenea, el ar mai avea o condamnare şi în străinătate. 

citeste totul despre: