Tribunalul decide soarta criminalului din Vulcan. Cosmin Bărbuţi, agresorul din barul de manele, e internat sub pază

Tribunalul decide soarta criminalului din Vulcan. Cosmin Bărbuţi, agresorul din barul de manele, e internat sub pază

Cosmin Bărbuţi este acuzat de crimă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus reţinerea lui Cosmin Bărbuţi, acuzat de uciderea unui tânăr bodyguard al unui bar din localitate şi de tentativă de omor asupra altui hunedorean, patron al localului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Bărbuţi, tânărul care a ucis un bodyguard din barul Madness, din Vulcan, a primit mandat de reţinere, iar procurorii au solicitat instanţei Tribunalului Hunedoara emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă.

Deocamdată, tânărul a rămas internat în spitalul din Petroşani. „El a fost audiat şi s-a dispus reţinerea lui. Este în continuare spitalizat, drept pentru care s-a instituit pază la rezerva unde se află acesta. A fost reţinut pentru omor şi tentativă la omor", a precizat procurorul Mirela Negruţiu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Cosmin Bărbuţi a mai fost condamnat, în trecut, pentru infracţiuni de distrugere.

Victima, înjunghiată în artera femurală

În dimineaţa de duminică, Claudiu Blaj (foto, jos) un tânăr angajat ca bodyguard într-un bar pentru iubitorii de muzică lăutărească şi manele din Vulcan, a fost înjunghiat mortal de Cosmin Bărbuţi, un client al localului. Agresorul i-a secţionat cu un cuţit artera femurală. Crima s-a petrecut în urma unui scandal provocat de client, în care a mai fost implicat şi administratorul barului.

„Din primele verificări a rezultat că agresorul, în calitate de consumator în localul aparţinând părţii vătămate, a devenit recalcitrant, astfel administratorul societăţii comerciale şi omul de ordine au procedat la evacuarea acestuia din local. În faţa localului, clientul a devenit violent şi, folosind un cuţit, a înjunghiat mortal agentul de pază şi a rănit prin înjunghiere şi pe administratorul localului”, a precizat Laura Bradu, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Autorul crimei şi patronul barului au ajuns la spital, răniţi în urma altercaţiei.


Vă recomandăm şi:

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari          Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecute, duminică dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Crimă într-un bar din Vulcan: un tânăr angajat ca bodyguard a fost ucis     Un tânăr de 26 de ani, din Vulcan, a fost ucis în această dimineaţă, într-un bar din municipiul Vulcan (Valea Jiului). Bărbatul lucra ca bodyguard şi a fost implicat într-o altercaţie cu un client.

Crimă înfiorătoare în noaptea Crăciunului: Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri în club      Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri cu muzică lăutărească, într-un club din Haţeg. Tânărul de 18 de ani, din localitate, a fost atacat cu o sticlă spartă de un alt tânăr. Agresorul i-a secţionat gâtul, iar în urma hemoragiei, victima a decedat.

VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare      David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Au plâns în sala de judecată: violatorii tinerei sechestrate într-o garsonieră din Deva au cerut îndurare instanţei       Emanuel Prohaska (22 de ani) şi Daniel Ivan (29 de ani) au avut ultimul cuvânt înainte ca magistraţii să pronunţe sentinţa, în dosarul în care sunt judecaţi pentru viol. În faţa instanţei Judecătoriei Deva, cei doi au declarat că regretă faptele comise şi au cerut pedepse cu suspendarea sau achitare.

citeste totul despre: