Restricţii la intrare pe Autostrada Deva - Sibiu, din cauza reparaţiilor pe DN 76. Şoferii vor circula doar pe o bandă

Restricţii la intrare pe Autostrada Deva - Sibiu, din cauza reparaţiilor pe DN 76. Şoferii vor circula doar pe o bandă

Podul de la Şoimuş.FOTO: ARHIVĂ.

Până la sfârşitul acestei luni, traficul rutier pe podul de la intrarea în Şoimuş, care face legătura Drumului Naţional 7 cu Autostrada Deva – Sibiu, se va desfăşura restricţionat, pe o bandă a drumului. Situaţia este impusă de lucrările de reabilitare a şoselei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 18 iulie  - 28 iulie 2017, în intervalul orar  06.00 - 20.00, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe Drumul Naţional 76, pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu  A1 şi podul de peste râul Mureş, pentru definitivării lucrărilor de modernizare şi reabilitare necesare pe porţiunea DN 76, de la intrarea pe autostradă.

„Restricţiile de circulaţie se vor institui doar pe timpul zilei, iar circulaţia se va desfăşura alternativ, pe o bandă de circulaţie, şi va fi dirijată prin piloţi de trafic. Se recomandă evitarea zonei afectate de execuţia lucrărilor pentru desfăşurarea circulaţiei rutiere în regim de fluenţă, dar şi pentru prevenirea ambuteiajelor”, a informat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În timpul restricţiilor de circulaţie, există următoarele rute alternative:  D.N. 7 Arad - Deva - Simeria - Simeria Veche - autostrada A1 şi Autostrada A1- Simeria Veche - Deva - Săcămaş – Arad.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Şantierul autostrăzii Deva - Lugoj: cât au lucrat constructorii în proiectul care trebuie finalizat peste un an

Cel mai mare şantier din vestul ţării, al autostăzii Lugoj – Deva, a fost deschis în primăvara anului trecut, iar până în luna mai a anului viitor constructorii trebuie să finalizeze lucrările. Pe circa o treime din traseul de peste 70 de kilometri lucrările încă nu au demarat.

Reabilitarea podului de peste Mureş a început. Traficul va fi restricţionat pe podul aflat la intrarea pe autostradă

Podul peste Mureş, care face legătura între Drumul Naţional 7 şi Autostrada Deva – Sibiu, a intrat de sâmbătă în reabilitare. Şoferii maşinilor de mare tonaj nu mai au acces pe pod, iar ceilalţi şoferi sunt invitaţi să respecte restricţiile impuse de drumari.

VIDEO Autostrada Deva - Lugoj văzută din avion. Filmările aeriene care arată cât au lucrat constructorii în ultimul an

Filmările aeriene realizate pe cele trei tronsoane nefinalizate din autostrada Deva – Lugoj prezintă un şantier întins zeci de kilometri, presărat cu câteva porţiuni de asfalt. Gradul de filanizare al proiectului de infrastructură este mai mic de 25 la sută.

citeste totul despre: