Marian Oprişan, din nou probleme cu inima. Acesta a ajuns vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Focşani

Marian Oprişan, din nou probleme cu inima. Acesta a ajuns vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Focşani

Marian Oprişan

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a ajuns vineri seară la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, acuzând probleme cardiace.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a acuzat din nou în aceată seară probleme cardiace şi a zăbovit pentru o oră la Terapie Intensivă, iar după ce medicii au reuşit să-l stabilizeze, acesta a plecat din spital, după cum ne-au declarat surse medicale.

"În jurul orelor 19.00, Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon Focşani, acuzând că are un puls mărit. În urma investigaţiilor, medicii au constatat că acesta a suferit un episod minor de tahicardie, drept pentru care Preşedintele Consiliului Judeţean a fost tratat în Terapie Intensivă, unde i s-a făcut o injecţie. Precizăm că investigaţiile şi tratamentul au durat aproximativ o oră, după care Preşedintele Consiliului Judeţean a revenit acasă unde se află şi în acest moment. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, domnul Marian Oprişan, este sănătos din punct de vedere clinic", se arată într+un comunicat de presă al CJ Vrancea.

Nu este prima dată când Marian Oprişan are probleme cu inima. În aprilie 2014, acesta a fost internat câteva zile la Institutul de Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu", după ce în prealabil a stat o noapte internat la Spitalul de Urgenţă din Focşani.

„El a ajuns în Capitală din cauza unei tahicardii, adică accelerare a frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut. Ritmul cardiac normal variază, la majoritatea subiecţilor, între 60 şi 90 de pulsaţii pe minut, cu o medie de 70 până la 80", au precizat atunci pentru Mediafax surse medicale.

citeste totul despre: