Cea mai mare pomană a porcului se găteşte sâmbătă în Piaţa Unirii din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul de companii Premium Porc organizează sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 16.00, în Piaţa Unirii din municipiul Focşani, cea de-a III-a ediţie a evenimentului ”Ziua Porcului Ignat”.

”Ziua Porcului Ignat” este un eveniment unic în România, în care tradiţiile româneşti legate de sărbătorile de iarnă sunt replicate în spaţiu public. Organizatorii evenimentului - Premium Porc Group, al doilea mare producător de carne de porc din România - vor pregăti o pomană a porcului gigant iar cei care ţin post vor putea gusta fasole la ceaun.

Toţi participanţii vor fi serviţi cu şorici delicios şi se vor putea încălzi cu un vin fiert şi muzică traditional românească.

Ziua Porcului Ignat începe încă de dimineaţă, de la orele 10.00 când porcii sunt pârliţi, aşa cum se obişnuieşte în orice gospodărie, iar apoi carnea este tranşată pentru pomana porcului. Pomana porcului va fi pregătită de către chefii Liviu şi Ştefania Bosnea de la ”Frăţia Ceaunelor”.

Ca şi la ediţiile precedente, şi în acest an, în Piaţa Unirii din municipiul Focşani va fi pregătită cea mai mare pomană a porcului din România, în cel mai mare ceaun, cu o capacitate de 1 tonă.

"Toţi vrâncenii sunt invitaţi să ia parte la cea mai mare pomană a porcului organizată vreodată şi să se înscrie la concursul ”Catrenul anului 2016”. Câştigătorii vor primi, ca în fiecare an, o jumătate de porc cadou! Anul acesta vor fi 8 jumătăţi de porc puse la bătaie. În plus, compania a pregătit şi alte surprise pentru participanţi. Primii 250 de veniţi primesc căni personalizate, cadou", anunţă Rareş Popelca
reprezentant Premium Porc

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite