FOTO VIDEO Cum s-au distrat 38.000 de oameni la Festivalul Electric Castle în ziua a doua

FOTO VIDEO Cum s-au distrat 38.000 de oameni la Festivalul Electric Castle în ziua a doua

Electric Castle Ziua 2 FOTO Electric Castle

În a doua zi, la Electric Castle de la Bonţida, circa 38.000 de oameni au dansat şi s-au distrat în faţa scenelor festivalului, pe care au urcat artişti precum Dub Pistols, Punnany Massif, Paul van Dyk, Tommy Cash. Azi, 15 iulie, distracţia continuă cu Architects, ∆ (Alt—J), Duke Dumont şi Counterfeit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanfara Ciocârlia şi Dub Pistols au fost două momente importante ale celei de-a doua zile de festival, momente savurate la maximum de mii de festivalieri. Pentru experienţa completă de festival au trecut ieri, 14 iulie, porţile EC în jur de 38.000 de oameni.

„Mă bucur că, după zeci de ani de carieră, am reuşit să nu devin un produs de marketing. Sunt în continuare acelaşi om, acelaşi copil căruia îi plăcea muzica electronică înainte ca acest stil să existe cu adevărat, şi ăsta e mesajul meu pentru fani: să se bucure de libertate, să rămână autentici, nu să se conformeze unui stil doar pentru că e la modă într-un anumit moment”, a declarat Paul van Dyk, unul dintre primii DJ-i, „părintele“ stilului muzical trance. Acesta a oferit, după spectacol, autografe fanilor şi a făcut numeroase selfie-uri.

credit video: EC Facebook

Pe scenele EC au urcat islandezii de la Gus Gus care au adunat la Bonţida cel mai numeros public pe care l-au avut în România, precizează organizatorii, iar spaţiul din Hangar, scenă acoperită cu o capacitate de 8.000 de persoane, a fost neîncăpător la concertul lui artistul Tommy Cash.

Cine concertează sâmbătă

Showul de pe scena principală a EC începe la ora 17.00 cu Coma. Distracţia continuă cu o trupă neobişnuită care îmbină breakbeat, dubstep sau drum & bass cu ritmuri specifice balcanilor şi folk – Slamboree. Artiştii din trupă – unii au fost artişti de circ şi cascadori înainte să facă muzică - urcă pe scenă de la ora 18.30.

După ei vor performa Architects, o trupă care a avut o ascensiune fulminantă în ultimele luni şi care se află în turneu de promovare a celui mai recent album, „All Gods have abandoned us”.

Subcarpaţi vor cânta înainte de Alt-J, o formaţie pe cât de tânără, pe atât de urmărită şi apreciată inclusiv de celebrităţi din lumea muzicii, de la Aaron Paul la Ellie Goulding, precizează organizatorii EC. „Fanii Electric Castle vor asculta în premieră în România un mix unic de indie şi rock progresiv şi se vor recunoaşte după semnul ∆, pe care trupa şi l-a ales ca simbol şi de la care îi vine numele – combinaţia de taste alt-J este cel mai simplu mod de a scrie acest semn pe un Mac“, adaugă aceştia.

În ziua 3 la EC va concerta Adam George Dyment, cunoscut ca Duke Dumont, un nume în muzica electronică.

O altă surpriză vor avea, tot sâmbătă, fanii Twilight Saga şi Harry Potter, anunţă organizatorii. Este vorba de Jamie Campbell Bower (foto mai jos, credit foto: EC), care a jucat rolul vampirului Caius în filmele Twilight şi rolul vrăjitorului Gellert Grindewald în cel de-al şaptelea film din seria Harry Potter, iar întâlnirea cu festivalierii va fi din perspectiva de solist al trupei britanice punk-rock Counterfeit. 

Performance-ul lor începe la ora 22.00, pe scena Hangar.

În prima zi a EC, joi, 13 iulie, s-au distrat circa 32.000 de festivalieri. 

Mai puteţi citi:

 

 

 

A doua zi de distracție la Electric Castle 2017  FOTO Electric Castle

Imagini din aceeasi galerie
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017  FOTO Electric Castle
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017  FOTO Electric Castle
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017   FOTO Electric Castle
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017   FOTO Electric Castle
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017   FOTO Electric Castle
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017   FOTO Electric Castle
  • A doua zi de distracție la Electric Castle 2017   FOTO Electric Castle
Distribuie imaginea
citeste totul despre: