FOTO Un tânăr din Arad şi-a transformat pasiunea de gătit în afacere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Găteşte de când se ştie, iar acum a ajuns să-şi deschidă propriul restaurant. Este vorba despre un tânăr arădean care a investit zeci de mii de euro pentru a-şi vedea visul împlinit.

Cristian Gavra, împreună cu viitoare lui soţie, Sorina Grădină, au inaugurat astăzi restaurantul care se află în Piaţa Avram Iancu din Arad. Astfel, începând de vineri, de la ora 16:00  restaurantul îşi va deschide porţile.

Cei doi tineri spun că vor combina mâncărurile de calitate cu băuturile fine. Mâncărurile cu specific mediteranean vor fi în capul listei. Printre acestea, cei care vor trece pragul restaurantului vor putea mânca fructe de mare, paste, vită, gâscă, raţă.

Acestea vor putea fi asortate cu vinuri româneşti şi ialieneşti.

„Ca şi specialitate o avem pieptul de raţă la cuptor, cartofi copţi şi cu o salată de varză roşie. De asemenea, o să avem diferite sortimente de muşchi de vită, fructe de mare, somon, ficat de gâscă pe pat de  ananas cu sos de portocale. Preţurile vor fi medii pentru un restaurant. De exemplu, pieptul de raţă va fi 60 de lei. Tonul 23 de lei suta de grame, iar muşchiul de vită va fi cuprins între 45 şi 85 de lei”, declară Cristian Gavra.

Zilele de joi sunt dedicate fructelor de mare şi peştelui. Toate acestea sunt aduse proaspete din Italia. Cristian Gavra are 33 de ani şi este pasionat de bucătărie din şcoala generală. Acesta declară că speră ca investiţia în restaurant să fie amortizată în doi ani.

Vă mai recomandăm: Adevărul Live: O afacere nouă pe internetul românesc - nu comanzi mâncare, ci porţii pentru gătit

Apicultura, o afacere profitabilă: câţi bani îţi pot aduce albinele

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite