Cotlete de porc caramelizate
0
Mulţi pofticioşi vor fi ademenţi la masă cu această reţetă!
Am făcut o „îmbrăcăminte“ din zahăr brun şi mirodenii. Când voi pregăti aceste cotlete de porc caramelizate, zahărul brun se va transforma într-o glazură dulceagă. Am apelat la mirodenii, la ardei iute şi la piper negru pentru a fi puţin picant, apoi am adăugat boia şi pudră de usturoi. Puţină sare pentru gust şi gata! Foarte uşor şi fosrte gustos! Poftă bună!
Cotlete de porc glazurate – Ingrediente (4 porţii)
4 cotlete de porc groase fără os
1/4 cană zahăr brun
1/2 linguriţă pudră de ardei iute
1/2 linguriţă pudră de usturoi
1/2 linguriţă boia iute sau dulce, după gust
sare
piper
2 linguri ulei măsline