VIDEO Preşedintele SUA înjură şi mănâncă nachos. Obama, mărturisiri inedite în noua emisiune a lui Jerry Seinfeld

VIDEO Preşedintele SUA înjură şi mănâncă nachos. Obama, mărturisiri inedite în noua emisiune a lui Jerry Seinfeld

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost invitatul lui Jerry Seinfeld în noul său proiect, „Comedianţi în maşini bând cafea”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episodul de 19 minute prezintă o faţă nevăzută a vieţii de zi cu zi a preşedintelui american, la Casa Albă. Seinfeld intră în biroul preşedintelui prin intrarea din curtea Casei Albe şi îl ia pe acesta la plimbare într-un automobil de colecţie, un Corvete Stingray din 1963. Apoi, cei doi servesc cafea într-o sală de mese de la subsolul Casei Albe.
 
Obama îi mărturiseşte lui Seinfend că este trezit în fiecare dimineaţă de un apel telefonic, şi nu de o alarmă. Preşedintele american se bărbiereşte, în fiecare dimineaţă, înainte de a merge să facă sport, are lenjerie intimă de o singură culoare, şi îşi alege propriile costume.
 
Întrebat de Seinfeld câţi dintre liderii lumii „nu sunt în toate minţile”, Obama a răspuns: „un procent important”.
 
„Cred că cu cât mai mult timp stau în funcţie, cu atât este mai probabil ca asta să se întâple. La un moment dat, ai dureri şi ai probleme cu urinarea”, explică Obama.
 
Obama a vorbit şi despre felul în care se eliberează de stres. 
 
„Înjur. Lucruri rele, lucruri stupide, se întâmplă constant. În fiecare zi. Aşa că trebuie să fii capabil să glumeşti despre asta. Atunci, înjuratul devine foarte util”, a mărturisit liderul de la Casa Albă.
 
El a mai recunoscut că are o pasiune de necontrolat pentru nachos şi s-a plâns că partenerul său de golf, Larry David (co-creator, alături de Jerry Seinfeld, al show-ului „Seinfeld”), foloseşte prea multă loţiune anti-soare.
 
Noua serie a lui Jerry Seinfeld, Comedianţi în maşini bând cafea”, îl prezintă pe acesta alături de alţi colegi de breaslă celebri. Obama a fost primul politician invitat în această serie. 
 
Episodul a fost filmat la Casa Albă, pe 7 decembrie.
 

citeste totul despre: