Vocea rockului, la Pro TV. Loredana despre Dudu Isabel: „Forţa, vigoarea şi bărbăţia îl fac un personaj unic şi periculos“

Vocea rockului, la Pro TV. Loredana despre Dudu Isabel: „Forţa, vigoarea şi
bărbăţia îl fac un personaj unic şi periculos“

Cântăreţul a avut de ales între antrenorii Loredana, Smiley şi Brenciu

Dudu Isabel, interpretul piesei Jump, a fost protagonistul ediţiei din 26 octombrie de la „Vocea României“. Cu un glas atipic şi o energie contagioasă, cântăreţul rock din Cluj Napoca a fost primit cu braţele deschise în echipa Loredanei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ai rupt scena la propriu şi la figurat, îmi place nebunia ta. De când aşteptam pe cineva cu atâta energie!“, i-a spus Loredana concurentului în vârstă de 37 de ani. „N-am auzit o voce de genul tău care să cânte atât de bine în toate cele trei sezoane. M-am întrebat: «Oare pot să fac faţă unei asemenea voci?»“, l-a complimentat şi Smiley, în timp ce Brenciu şi-a rupt din nou butonul de la pupitru, în entuziasmul procesului de votare. În ciuda strategiilor persuasive, concurentul a mizat pe experienţa Loredanei. „Forţa, vigoarea, bărbăţia îl fac un personaj unic şi periculos“, a analizat antrenoarea.

Ostilităţile dintre Marius Moga şi Horia Brenciu s-au simţit şi în episodul din 26 octombrie. Încercând să-l convingă pe un concurent să vină în echipele lor, cei doi antrenori şi-au analizat reciproc demersurile profesionale: Brenciu s-a descris drept un artist ce cântă pentru mii de oameni din ţară, şi nu doar unul ce trăieşte mai mult în străinătate şi colaborează cu formaţii precum Maroon 5, în timp ce Moga s-a declarat un producător de hituri, şi nu un interpret de coveruri. Cu asemenea argumente, Andi l-a ales pe cel din urmă antrenor.

Iolanda a venit la concurs la recomandarea prietenelor, dar şi pentru că audiţiile pe nevăzute reprezintă o şansă pentru a-i fi evaluată vocea, şi nu înfăţişarea. Cu toate că şi-ar fi dorit ca Brenciu să-i fie mentor, pentru că este "un showman", tânăra comparată cu Fely Donose (participanta din sezonul precedent) a avut de ales doar între Smiley şi Moga. Interpreta hitului "Skyfall" a optat pentru cântăreţul melodiei "Cai verzi pe pereţi".

Cu un cercel în ureche, părul vopsit blond, acoperit cu o şapcă, şi o ţinută sport, George a demonstrat că aparenţele înşală atunci când a cântat piesa "Copacul" a lui Aurelian Andreescu. Impresionaţi de vocea pătrunzătoare, Smiley, Loredana şi Brenciu şi-au întors scaunele, în timp ce Moga a rămas imun la demersurile artistice ale studentului la Conservator.

Piesa "I don't believe you" cântată iniţial de Pink şi reinterpretată de Emilia Dorobanţu i-a convins pe Loredana şi pe Brenciu, care s-a întors pe ultimele note. Tânăra, însă, va face echipă cu diva blondă.

Brenciu a votat pe ultima sută de metri şi în cazul lui Andrei, un adolescent de 16 ani preferat şi de Moga şi Loredana. Băiatul a avut încredere în Moga.  

Brenciu şi-a completat echipa cu Răzvan, un tânăr pe care l-a comparat cu Moga, în tinereţe, din cauza coafurii.

Nici Moga nu s-a lăsat mai prejos şi a ales-o pe Diana în grup, după ce i-a ascultat melodia "Down on My Knees".

Denisa, o tânănă ce a participat în sezonul precedent de la "Românii au talent", în formaţia Fiat Lux, a întors toate scaunele membrilor din juriu. Deja eşti în familia mea, o să anunţ acasă, i-a promis Brenciu tinerei din echipă, după care a luat-o în braţe şi pe mama cântăreţei.

Mihai, un concurent de 41 de ani ce a trăit trei ani în Japonia şi a cântat în cazinouri, a sedus-o pe Loredana cu melodia "Sex Bomb", spre bucuria soţiei care îl asculta din culise.

citeste totul despre: