VIDEO Michel Teló cântă duminică în Mamaia

VIDEO
Michel
Teló
cântă duminică în Mamaia

După ce a ajuns sâmbătă seara în Bucureşti, cântăreţul Michel Teló (31 de ani) a plecat în această după-amiază spre staţiunea Mamaia. Interpretul hitului „Ai se eu te pego“ va concerta diseară în Clubul Princess pentru un public de peste 15.000 de spectatori.

VIDEO Lady Gaga promovează Bucureştiul într-un clip

VIDEO
Lady Gaga promovează
Bucureştiul într-un clip

Lady Gaga şi patrupedul Fozzie sunt protagoniştii unui videoclip pe care artista l-a filmat în România şi l-a postat pe contul oficial de YouTube. Producţia o prezintă pe cântăreaţă în timp ce mănâncă popcorn, vorbeşte cu jurnaliştii în parcul Herăstrău şi ajunge pe aeroportul Otopeni, de unde îşi ia la revedere.

VIDEO Începe weekendul Sunwaves

VIDEO
Începe weekendul Sunwaves

După o sesiunea de preparty de ieri, cea de-a 12-a ediţie a festivalului Sunwaves continuă în acest weekend cu nume sonore ale muzicii electronice: Richie Hawtin, John Digweed, Terry Lee Brown Jr. si The Timewriter. Evenimentul are loc pe plaja din dreptul complexului Lebăda din Năvodari, începând cu ora 22.30. Festivalul bianual s-a lansat în 2007 şi se desfăşoară în lunile mai şi august.

S-a anulat a doua zi de Summer Well

S-a anulat a doua zi de Summer Well

Festivalul de muzică Summer Well a anulat cea de-a doua zi de spectacole din cauza vremei ploioase. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a festivalului. Admiratorii nu îi vor mai putea asculta pe cei de la Stone Roses, The Vaccines, Gasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter.

VIDEO Începe weekendul Summer Well!

VIDEO
Începe weekendul Summer Well!

Mâine se dă startul celei de-a doua ediţii a festivalului de muzică Summer Well, care se va desfăşura pe domeniul Ştirbey Vodă. De la ora 15.00, sâmbătă şi duminică, vor urca pe scenă trupe precum The Stone Roses, Hurts, Patrick Wolf, Glasvegas şi The Vaccines, trupe în premieră în România.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 2 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 3 luni · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 3 luni · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 5 luni · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 8 luni · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 9 luni · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 9 luni · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 2 ani · comentarii (0)

Delahoya, cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, aniversează în 2016 douăzeci de ani de existenţă, festivalul fiind un deschizător de drumuri pentru artiştii noi. Primul eveniment de acest gen a fost organizat în 23 august 1997, în aer liber, în Cluj-Napoca -  RAVE FAMILY OPEN AIR, festivalul având ca model conceptul LOVE PARADE din Berlin.

acum 2 ani · comentarii (0)

Nu cred să fie mulţi cei care n-au ascultat deja piesa „Despre smerenie“, lansată de trupa Taxi şi de 33 de personalităţi şi vedete. Unii au apreciat-o, alţii nu. E normal, fiecare e liber să aibă propria părere, dar unele argumente ale contestatarilor m-au uimit.

acum 2 ani · comentarii (128)