Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a lui Donald Trump

Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a lui Donald Trump

FOTO: EPA-EFE

Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a fostului preşedinte Donald Trump, a declarat marţi directorul general al RightForge, Martin Avila, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trump urmează să-şi lanseze propria aplicaţie pentru reţelele sociale, TRUTH Social, despre care a spus că ”va ţine piept companiilor Big Tech”, precum Twitter şi Facebook, care l-au exclus de pe platformele lor.
 
RightForge, care oferă servicii precum găzduirea web şi administrează o reţea de servere, spune că oferă o platformă în care conţinutul legal este ”ferit de cenzură” şi este ”construită pentru libertatea de exprimare şi pentru o presă liberă”.
 
Avila a declarat luni pentru Axios că firma pe care o conduce face pregătiri pentru ca peste 75 de milioane de utilizatori să fie pe reţeaua de socializare şi vor exista servere peste tot.
 
RightForge construieşte o reţea globală ca răspuns la excluderea lui Trump şi Parler, iar echipa Trump a abordat compania în timpul verii, a declarat Avila pentru Axios.

TRUTH Social va fi creată printr-o nouă companie formată printr-o fuziune a Trump Media and Technology Group şi o companie specială de achiziţii, Digital World Acquisition Corp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările