Win32.Apbost.A@mm

Win32.Apbost.A@mm

Tip: Mass Mailer, Worm, Script and Executable Infector Marime: 204800 bytes Risc: Mare Simptome: - Prezenta appboost.exe in %windir% Attention! Acest fisier este ascuns si este posibil sa nu poata

Win32.Bide.C@mm

Win32.Bide.C@mm

Tip: Executable Mass-Mailer Marime: ~91 KB Risc: mediu Descriere tehnica: Aceasta versiune a virusului Win32.Bride.A@mm a fost scrisa in Visual C++. Majoritatea sirurilor de caractere sunt criptate

Viitorul IT este de plastic

Viitorul IT este de plastic

Materialele plastice nu conduc electricitatea. Aceasta proprietate a lor le face ideale pentru a izola conductorii de metal prin care trece curentul electric din casele noastre. De asemenea, plasticul

Oracle la ROCS 2002

Oracle la ROCS 2002

Reprezentanta Oracle Romania si-a continuat prezenta la ROCS 2002 prin participarea la conferinta "Securitatea IT ca o prioritate de management", alaturi de alte companii internationale si romanesti

Fără precedent prin amploarea şi specializarea extrem de înaltă a „noilor operatori în lupta anti-teroristă“ este această îndelung aşteptată şi mai de demult promisă alianţă a giganţilor internetului, fondată de Microsoft, Twitter, Facebook şi YouTube, intitulată Global Internet Forum to Counter Terrorism (GIFCT).

luna trecuta · comentarii (40)

Suspendarea conturilor pe principalele reţele sociale ale celui perceput drept cel mai puternic om de pe planetă, respectiv preşedintele SUA, a transmis o undă de şoc, indiferent de simpatia sau antipatia faţă de personaj. Pentru că dacă poate fi amuţit preşedintele SUA atunci chiar poate fi amuţit oricine.

acum 5 luni · comentarii (7)

Nu vorbim despre limitarea dreptului la liberă exprimare, cât timp acesta este din start limitat de termenele şi condiţiile reţelelor sociale pe care postăm mizerii şi poze cu pisici. Discuţia adevărată este una despre corectitudinea reţelelor sociale şi despre ce primim la schimb pentru colectarea datelor noastre personale, iar în România răspunsul este: toxine, pământ-platişti şi anti-vaccinişti.

acum 8 luni · comentarii (19)

Cenzura este azi redefinită şi validată de mari corporaţii globale. Gândiţi-vă o clipă: Twitter suspendă contul lui Donald Trump (cu optzeci de milioane de urmăritori), dar îi permite să vorbească Ayatolahului Ali Khamenei (liderul suprem al Iranului, unde teocraţia islamică execută în spaţiul public dizidenţi, creştini sau homosexuali).

acum 8 luni · comentarii (77)

Evacuarea completă a lui Trump din spaţiul comunicării virtuale (prin blocarea pe FB, Twitter, Instagram ş.a) ne obligă la o clarificare conceptuală în lipsa căreia le vom permite radicalilor de dreapta să se victimizeze în continuare în dezbaterea publică. Ba chiar să iasă din corzile în care i-a împins luarea cu asalt a Capitoliului - şi sa recapete culoare în obraji.

acum 8 luni · comentarii (105)

În ultima vreme am observat un interes crescut faţă de protejarea conţinutului pe care-l distribuie oamenii pe reţele sociale. Pentru că în perioda sărbătorilor facem mai multe fotografii decât în mod obişnuit, pe care le publicăm online sau le trimitem familiei şi prietenilor, m-am hotărât să fac acest tutorial.

acum 9 luni · comentarii (12)
Modifică Setările