Un nou telefon rezistent: Utok Dorel. Specificaţiile tehnice dezamăgesc

Un nou telefon rezistent: Utok Dorel. Specificaţiile tehnice dezamăgesc

Utok Dorel e rezistent la apă şi la praf FOTO Utok

Brandul local de telefoane şi tablete Utok a lansat primele terminale rezistente din portofoliu - Dorel şi Explorer, care pot rezista la căzături şi apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Telefoanele au procesoare dual-core la 1,2 Ghz, ecrane IPS de 3,5 inci, o capacitate de stocare de 4 GB, cu posibilitatea montării unui card microSD de până la 32 de GB. Camerele foto au 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS şi baterii cu o capacitate de 2.000 de miliamperi. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat. 
 
Utok Dorel şi Explorer costă 600 de lei şi vor fi vândute din data de 2 februarie în magazinele partenere. 
 
Utok Dorel şi Explorer au un înveliş cauciucat şi rezistenţă la praf şi scufundare timp de 30 de minute. Telefoanele sunt produse în China şi sunt rebranduite aici. 
 
Telefoanele au garanţie de cinci ani, o lună gratuită de filme şi seriale prin Seenow, o lună de acces gratuit la Zonga, 100 de cărţi preinstalate şi aplicaţia Getlokal. 
 
Sunt puţine diferenţe între cele două telefoane, poate doar culoarea. Dorel e galben, iar Explorer este verde. Oricum, concluzia noastră e simplă. Sunt telefoane ieftine, rebranduite în România, care pot rezista în condiţii nu tocmai extreme - adică scăpate în apă sau pe jos. Atenţie însă, dacă le scăpaţi pe ecran, atunci acesta se va crăpa la fel ca la orice alt smartphone. Procesoarele sunt slabe, iar capacitatea de stocare este foarte mică. În plus, camera foto e de doar 2 megapixeli, ceea ce e de nivelul anului 2005. 
 
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările