Yahoo Mail are probleme, dacă vrei să blochezi reclamele de pe Internet

Yahoo Mail are probleme, dacă vrei să blochezi reclamele de pe Internet

Yahoo n-ar vrea să foloseşti AdBlock. FOTO AP

Programele care blochează reclamele sunt din ce în ce mai populare pe Internet, dar Yahoo nu prea vrea aşa ceva în serviciul de mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Yahoo Mail este gratuit, dar asta deoarece se susţine prin reclame pe care le afişează utilizatorilor. Dacă vrei să le blochezi, Yahoo s-ar putea să nu te lase să intri în cont. Mesajul de eroare cât se poate de clar a fost întâmpinat de mai mulţi utilizatori, indiferent dacă folosesc Firefox sau Chrome, atât timp cât aveau activ Adblock Plus, scrie Playtech.

Prima sesizare pentru această problemă a venit de la Andrei Herasimchuk, fost director de design de produs la Yahoo şi fost director de design la Twitter, care a comentat pe Twitter. Astfel, Yahoo se alătură unui număr mai mare de surse online care blochează accesul, doar că în acest caz este vorba de un produs destul de popular şi necesar.

Oficialii Yahoo au spus însă că ceea ce se întâmplă acum este un test pe care îl fac pe un număr mic de utilizatori de Yahoo Mail din SUA. Probabil că dacă reacţiile întârziau să apară, nu mai părea o aşa problemă pentru Yahoo să blocheze accesul doar pentru a-ţi afişa reclame.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările