Huawei participă la ”Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021” cu PC-uri şi tablete

Huawei participă la ”Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021” cu PC-uri şi tablete

Laptop Huawei MateBook D15.

Cel mai nou laptop lansat de Huawei, MateBook D15, cu procesor Intel Core i3 şi tableta MatePad Pro sunt produsele care participă la programul „Rabla pentru Electrocasnice” pentru laptopuri şi tablete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care îşi doresc să beneficieze de aceste preţuri trebuie să dispună de un voucher eligibil emis online de către AFM (Agenţia Fondului de Mediu) şi să fie dispuşi să aducă la schimb un echipament spre reciclare din următoarele categorii de produse: calculator personal (unitate centrală şi monitor) sau alte produse electrocasnice vechi cum ar fi: maşini de spălat, aparate de aer condiţionat, aparate frigorifice, televizoare sau aspiratoare. Acest voucher urmează a fi folosit în magazinele partenere eMAG sau Altex, la comandarea unuia dintre cele două produse menţionate, conform regulamentului campaniei.

HUAWEI MateBook D15 echipat cu procesor Intel Core i3 are prin intermediul acestui program cel mai mic preţ posibil datorită voucher-ului oferit de stat şi de reducerea suplimentară susţinută de Huawei. 

Noul notebook din familia de laptopuri Huawei are un design plăcut, performanţe ridicate la un preţ atractiv pentru clienţit. MateBook D15 asigură o experienţă de calitate în ceea ce priveşte munca pe mai multe platforme şi dispozitive, datorită funcţiei Huawei Share. 

Cu un ecran FullView subţire, de 5,3 mm, şi un raport ecran-corp de 87%, MateBook D15 este unul dintre cele mai interesante laptopuri de 15,6 inci din aceeaşi categorie de preţ şi are un nivel ridicat de portabilitate.

Tableta HUAWEI MatePad Pro, cu un raport ecran/corp de 90% şi cu rama îngustată la 4,9 mm, cu afişajul FullView de 27,43 cm, oferă o experienţă vizuală plăcută. Tableta se conectează uşor la tastatură magnetică şi la creion grafic şi poate înlocui un notebook.

Această ofertă este disponibilă în magazinele eMAG şi Altex, începând de la 1.999 lei* pentru laptop şi de la 2.099 lei pentru tabletă, valabile până la epuizarea voucherelor oferite de stat.

*preţuri valabile după aplicarea valorii voucherelor din programul AFM „Rabla pentru Electrocasnice”, în limita stocurilor disponibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările