Andreea Paul nu mai este preşedinta femeilor democrat-liberale din Sãlaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Paul nu mai este preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat - Liberal Sălaj, în locul ei fiind numită, pe o perioadă determinată, până la organizarea unor alegeri, o altă persoană.

Anunţul a fost făcut vineri, 26 octombrie, de către preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, care a precizat că decizia acestei schimbări a fost luată "de comun acord cu doamna Andreea Paul". Potrivit lui Bode, la baza acestei decizii a stat faptul că "domnia sa (Andreea paul - n.a.) a ales să candideze la parlamentare într-un colegiu din satu Mare şi din acest motiv PDL Sălaj a decis să creeze un interimat prin numirea altei persoane la conducerea organizaţiei de femei". Întrebat dacă această schimbare s-a produs din cauză că această candidatură în alt judeţ ar contraveni vreunui regulament intern, Lucian Bode a precizat că nu este vorba despre vreo astfel de problemă ci despre faptul că "Andreea are foarte multă treabă în calitate de vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional al PDL, este responsabilă şi de scrierea programului de guvernare a PDL, iar candidatura la parlamentare o să-i ia, şi aceasta, foarte mult timp. Şi dânsa este de acord că nu poate să le facă pe toate, iar noi, aici, avem nevoie de ajutorul organizaţiei de femei în campania pentru alegerile parlamentare", a declarat liderul PDL.

Contactată telefonic, Andreea Paul ne-a confirmat că l-a această decizie s-a ajuns prin consens. "Era normal să fie aşa, pentru că eu sunt la Satu Mare", a punctat ea, precizând că nu ţinteşte la o funcţie similară în organizaţia din judeţul vecin. "Am o funcţie foarte importantă în PDL, din care pot să ajut pe toată lumea", a adăugat Andreea Paul.

În locul Andreei Paul, la conducerea Organizaţiei de Femei a PDL Sălaj a fost numite, pe durata interimatului, Mona Pănican, cea care a fost până la 1 septembrie directorul Şcolii Gimnaziale "Corneliu Coposu" Zalău.

image
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite