FC Vaslui-Astra Giurgiu 2-1. Balint îşi trece în cont prima victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian S\nm[rtean a înscris primul gol FOTO:adevarul
Lucian S\nm[rtean a înscris primul gol FOTO:adevarul

Galben-verzii au primit vizita celor de la Astra Giurgiu, una din contracandidatele pentru un loc de cupă europeană, pe care a reuşit să o învingă cu scorul de 2-1, graţie golurilor înscrise de Sânmărtean şi Temwanjera.

Cu gândul spre victorie, elevii lui Balint încep în forţă, iar în minutul 10 apare şi prima ocazie de gol. Buhăescu îl deschide foarte bine în centru pe Antal, care pătrunde după e preluare foarte bună în careul oaspeţilor, cade în urma unui contact cu un fundaş advers, iar publicul cere penalty. Colţescu nu fluieră nimic şi partida îşi continuă cursul. În minutul 20, Sânmărtean execută extrem de periculos o lovitură liberă şi îl întinde serios pe Silviu Lung, care reuşeşte să respingă în corner. Peste alte 10 minute, Milanov îl găseşte excelent pe Antal în centru, care şutează din prima de la marginea careului oaspeţilor, mingea lovind bara transversală a giurgiuvenilor. Antal îi exasperează pe fani, în minutul 33, după ce mingea lovită de el cu capul se duce cu mult peste poarta luiapărată de Lung. Astra are o replicăpalidă în minutul 35, atunci când William trece pe lângă minge singur cu portarul Straton. În minutul 42 acelaşi Antal obţine o lovitură liberă, executată magistral de Sânmărtean, care reuşeşte să îşi ducă echipa în avantaj la pauză.

La nici trei minute de la reluare, Florescu primeşte al doilea cartonaş galben în urma unui fault asupra lui Stanciu, lăsându-şi echipa în inferioritate numerică. În minutul 51, Stanciu era cât pe ce să înscrie pentru 2-0, însă mingea şutată de el trece un pic pe lângă poarta Astrei. Asaltul Vasluiului continuă, iar în minutul 54 Caue îşi trece şi el în cont un şut spre poarta oaspeţilor. În minutul 72, Caue primeşte şi el al doilea galben, în urma unui fault în propriul careu, iar Astra reuşeşte să egaleze, după ce Budescu îl învinge pe Straton din penalty. Oaspeţii prin curaj, iar Enache ratează şi el o oczie din faţa porţii Vasluiului. În minutul 81, Jumisse îl lansează pe Mike într-o cursă de 30 de metri, iar acesta îl învinge pe Gavrilaş cu un şut la colţul lung, mărind avantajul echipei sale la 2-1. Nici cele 4 minute de prelungire nu au mai reuşit să schimbe soarta meciului, iar Balint îşi trece în cont prima victorie ca antrenor la FC Vaslui.

FC Vaslui: Straton- Milanov, Charalambous, Varela, Celeban- Caue, Costin- Sânmărtean (Jumisse- min.54), Stanciu, Antal (Nedzipi- min.74)- Buhăescu (Temwanjera-min. 76)

Astra: Lung (Gavrilaş- min.46)- Măţel, Mureşan, Ben Youssef, Morais-Takayuki, Florescu-William, Budescu, Tembo (Enache-min.46)- Fatai (Bukari- min. 82)

Arbitri: Sebastian Colţescu (C), Vasile Marinescu (A1), Marius Nicoară (A2), Marius Bocăneală (R)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite