Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie în judeţul Vaslui: două asistente au fost rănite

0
0

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui a fost implicat astăzi într-un accident de circulaţie, produs pe DN 15 D, pe raza comunei Ştefan cel Mare, în timp ce se întorcea dintr-o misiune.

Ambulanţa se îndrepta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat un pacient, la substaţia Negreşti. La un moment dat, ambulanţierul de la volan, având semnalele luminoase pornite,  a încercat să depăşească o coloană de maşini. 

În acelaşi timp, un alt conducător auto a ieşit şi el din coloană, cu intenţia de a depăşi, însă fără să se asigure dacă vine cineva din spatele său. Pentru a evita impactul frontal, şoferul ambulanţei a tras stânga de volan, răsturnându-se în şanţ.

„În urma accidentului, cele două asistente aflate în ambulanţă au fost rănite, fiindu-ne solicitat sprijin prin staţie. În zonă, au fost trimise două autosanitare, care au preluat cele două victime, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui“, a precizat Ana Maria Popa, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Ana Ungureanu.

Cele două asistente au fost diagnoticate cu policontuzii prin accident rutier, iar starea lor este stabilă. 
Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, pe baza cercetărilor, s-a stabilească şi şoferul vinovat de producerea accidentului. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite