Minivacanţa de Rusalii în Delta Dunării. „Este un vis de vacanţă, fără aglomeraţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta Dunării Rusalii FOTO Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării
Delta Dunării Rusalii FOTO Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării

Toate unităţile de cazare din Deltă vor fi deschise în minivacanţa de Rusalii, dintre care, conform estimărilor, unele vor atinge un grad de ocupare în minivacanţă de 100%.

După un debut timid, rezervările pe anul 2022 au crescut cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, aşa cum reiese din datele obţinute de la membrii şi partenerii Asociaţiei Delta Dunării din Sulina, Crişan, Sfântu Gheorghe, Murighiol, Chilia Veche, Gura Portiţei, Sarichioi, Jurilovca, Lunca. 

„Sejururile pentru minivacanţa de Rusalii au început să se vândă pe măsură ce ne apropiem de această perioadă, cei mai mulţi turişti alegând pachetele de trei nopţi de cazare. Preferinţa clară este pentru relaxare în Delta Dunării, pescuit, mai ales că se ridică prohibiţia, vizitare lentă a destinaţiei pe trasee de caiac-canoe, cicloturism şi mai ales plajele sălbatice de la Sulina, Sfântu Gheorghe şi Gura Portiţei, care oferă împlinirea unui vis de vacanţă, inedit, evitând aglomeraţia din alte destinaţii, în special pentru familiile cu copii. Este important pentru cei care aleg să vină în Deltă să se informeze cu privire la această bijuterie a naturii - Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, reguli de vizitare, tarife de acces“, a spus Cătălin Ţibuleac, preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării.

Un pachet de trei nopţi/persoană costă între 900 lei, cu mic dejun inclus, şi 1.700 lei, pensiune completă, transfer naval, excursii. Pentru cei care optează pentru cină festivă, SPA, muzică live la un hotel de 5 stele, costurile se ridică la 395 euro pentru un sejur de 3 nopţi de cazare. 

Vă recomandăm şi: 

Salariile pentru care românii refuză să lucreze pe litoral. Patronate: „Muncesc puţin şi vor bani mulţi”

Topul celor mai murdare plaje de pe litoralul românesc. Cât de mizerie este la noi faţă de alte ţărmuri europene

Drama Palatului Regal din Mamaia, departe de a se fi încheiat. Ministrul Turismului: „Arată trist“

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite