Un tânăr de 23 de ani a murit în timp ce își făcea un tatuaj, în Timișoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani a murit în timpul unei ședințe de tatuaj, în timp ce își desena gamba piciorului.

FOTO: captură video
FOTO: captură video

Un tânăr de 23 de ani a murit vineri, la Timișoara, la Târgul de tatuaje, după ce i s-a făcut rău în timpul ședinței în care își făcea un tatuaj la picior.

Acestuia i s-a făcut brusc rău, iar organizatorii au chemat ambulanța. Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, însă în zadar.

Trupul neînsuflețit al acestuia a stat mai mult timp în sala mare unde se organiza tânărul, timp în care angajații de la standuri și-au văzut de lucru.

Un martor a povestit ca tanarul ar fi consumat mai multe bauturi energizante in timp ce artistul ii facea tatuajul, chiar 5-6 doze, scrie opiniatimisoarei.ro.

La data de la 12.04.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

Ajungi la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite