Moarte suspectă la Brașov: o adolescentă de 15 ani a căzut de la etajul 8, când se afla o petrecere

0
Publicat:

O noapte de distracție s-a transformat într-o cumplită tragedie, în municipiul Brașov. O fată de doar 15 ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc. Potrivit comunicatului emis de Poliția Brașov, se pare că adolescenta s-ar fi aruncat.

Polițiștii au găsit-o pe adolescentă în stare de inconștiență FOTO Adevărul
Polițiștii au găsit-o pe adolescentă în stare de inconștiență FOTO Adevărul

Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar polițiștii au fost alertați prin intermediul unui apel de urgență, la ora 2:00 dimineața. Un martor a observat o persoană era în stare de inconștiență, zăcând în fața unui imobil din oraș.

La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat”, a transmis Poliția Brașov.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, adolescenta a suferit leziuni atât de grave încât nu s-a mai putut face nimic și a fost constatat decesul

Adolescenta, petrecea acasă la verișoara ei

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observator, se pare că adolescenta participa la o petrecere acasă la verișoara ei, ai cărei părinți erau plecați în Marea Britanie. Noaptea trecută, starea ei de agitație i-a alarmat prietenii, care au dus-o într-o cameră să își revină.

Însă, la puțin timp după ce aceștia au lăsat-o puțin singură, au găsit-o căzută în fața blocului.

Gestul său i-a șocat pe toți apropiații și a lăsat o întrebare grea în urma sa: „De ce?”. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă investigațiile pentru a clarifica toate aspectele și circumstanțele care au condus la această tragedie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite