Copac căzut peste o mașină în care se aflau cinci copii. Aproape de tragedie în Mureşenii Bârgăului

0
Publicat:

Un copac doborât de vânt a căzut, vineri 29 martie 2024, pe o mașină în care se aflau cinci copii. Incidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 17, în Mureşenii Bârgăului.

Copacul a căzut pe mașină FOTO ISU Bistriţa-Năsăud
Copacul a căzut pe mașină FOTO ISU Bistriţa-Năsăud

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud spun că trei dintre cei cinci copii aflaţi în maşina avariată au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii.

Poliţia precizează că în maşină se aflau în total doi adulţi şi cinci copii, şoferul fiind un bărbat de 47 de ani din judeţul Bacău.

În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pe Drumul Naţional 17, în Mureşenii Bârgăului la un eveniment rutier. La locul accidentului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism ce se deplasa pe direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, judeţul Bacău, a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, autoturismul s-a oprit în afara părţii carosabile. Pentru investigaţii medicale, trei dintre pasageri, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital. Testarea cu aparatul etilotest a şoferului a indicat o valoare negativă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal”, arată Poliția.

Trei au ajuns la spital 

Mama copiilor este cea care i-a însoțit pe cei trei copii la spital. Doi dintre ei acuzând dureri la nivel feţei, iar cel de-al treilea, dureri lombare.

La faţa locului au intervenit pompierii militari.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, incidentul s-a produs pe Drumul Naţional 17, iar în zona în care s-a prăbuşit copacul s-a circulat alternativ timp de aproape o jumătate de oră, până la degajarea carosabilului, la această oră traficul fiind reluat în condiţii normale.

Judeţul Bistriţa-Năsăud se află, de joi seara, sub o avertizare meteorologică cod galben de intensificări ale vântului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite