Târgu-Jiu: Zeci de controale şi amenzi în rândul şoferilor şi pietonilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii nu i-au iertat pe şoferii care au încălcat legea
Poliţiştii nu i-au iertat pe şoferii care au încălcat legea

Poliţiştii rutieri şi cei de investigarea fraudelor, împreună cu Garda Financiară Gorj şi A.R.R. Gorj au continuat acţiunile pentru respectarea normelor generale de comerţ şi combaterea evaziunii fiscale din domeniul transportului rutier de mărfuri şi persoane, comerţului cu produse alimentare şi industriale.

În cadrul acţiunilor derulate pe  traseul Târgu-Jiu – Motru  şi a comunelor limitrofe, poliţiştii au verificat 22 de mijloace de transport şi doi agenţi economici. Au fost aplicate opt sancţiuni, în valoare de peste 7.000 de lei.


Şoferii şi pietonii indisciplinaţi au fost amendaţi


Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cu victime, precum şi pentru impunerea unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic.Ca urmare a abaterilor constatate la Codul Rutier, poliţiştii au aplicat peste 210 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 42.000 lei. Au fost reţinute şase permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi retrase opt certificate de înmatriculare. Au fost sancţionaţi 81 conducători auto pentru că nu purtau centura de siguranţă, 11 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 19 pentru neprezentarea documentelor de identitate, 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pietoni pentru traversare neregulamentară, 15 conducători auto pentru oprire neregulamentară, 6 conducători de taxi, diferenţa fiind aplicată pentru alte abateri la normele rutiere.        

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite