UPDATE FOTO VIDEO Şofer de pe ambulanţă, rănit într-un accident. Pasager: “şoferul vorbea la telefon chestii private”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa transporta o tânără căreia i se făcuse rău într-un microbuz
Ambulanţa transporta o tânără căreia i se făcuse rău într-un microbuz

Un şofer de la Ambulanţa Dâmboviţa a ajuns la spital cu contuzii minore, după ce salvarea pe care o conducea s-a ciocnit cu un TIR, în localitatea dâmboviţeană Priseaca. Poliţiştii spun că ambulanţa avea toate semnalele în funcţiune, însă, un pasager din salvare a declarat că şoferul vorbea la telefon “chestii private”.

UPDATE: "În total, au ajuns la spital trei persoane şi asistentul de pe Ambulanţă, care are leziuni minore. Ambulanţa se deplasa către spital, cu pacient şi se deplasa regulamentar, cu girofar şi sirenă.  Ambulanţa noastră se afla în depăşire, iar Tirul care a produs accidentul a virat stânga fără să se asigure", a declarat dr. Claudiu Dumitrescu.

Potrivit poliţiştilor  se pare că ambulanţa s-ar fi angajat în depăşirea tirului, iar şoferul acestuia nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, intrând în coliziune cu ambulanţa. Şoferul Ambulanţei a ajuns la spital cu răni minore. 

accident ambulanta

“Echipajul este la investigaţii. Este vorba de contuzii minore”, a declarat dr. Silviu Gotea, directorul Ambulanţei Dâmboviţa.

Ambulanţa transporta o tânără căreia i se făcuse rău într-un microbuz. Unchiul fetei, care se afla şi el în ambulanţă, a povestit că şoferul vorbea la telefon în momentul impactului.
 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite