Accident rutier pe drumul expres Craiova-Pitești. Două mașini s-au lovit, patru persoane au fost rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier soldat cu patru răniți s-a petrecut luni-dimineață, 11 martie 2024, pe drumul expres Craiova-Pitești. Două autoturisme au fost implicate, traficul fiind deviat pentru aproximativ două ore.

Accidentul s-a petrecut pe DEx 12, pe raza localității Găneasa FOTO: DRDP Craiova
Accidentul s-a petrecut pe DEx 12, pe raza localității Găneasa FOTO: DRDP Craiova

UPDATE Două autoturisme au fost implicate în accident, unul condus de o femeie în vârstă de 45 ani, din Balș, iar cel de-al doilea condus de o femeie în vârstă de 43 ani, din Craiova.

Autoturismul condus de șoferița din Balș, din motive ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a lovit autoturismul din fața sa.

În urma impactului, șoferița din Balș a necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, trei persoane, pasagere în celălalt autoturism, au fost și acestea transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

La data de 11 martie 2024, în jurul orei 8,10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra-Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 45 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova”, au transmis reprezentanții IPJ Olt. 

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, au mai precizat polițiștii, care cercetează cazul în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Circulația este oprită pe DEx 12, din cauza unui accident rutier petrecut în jurul orei 8,00. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DEx 12 pe sensul Balș – Slatina, în zona localității Găneasa, județul Olt, pentru cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane rănite necesită îngrijiri medicale”, a transmis centrul Info Trafic al Poliției Române.

Se estimează reluarea circulației după ora 9.00.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite