Un șofer a ars de viu după ce mașina pe care o conducea s-a făcut scrum la Caracal

0
Publicat:

O mașină s-a făcut scrum pe șoseaua de centură a municipiului Caracal, din județul Olt, duminică dimineață, 10 martie 2024. Șoferul nu a reușit să iasă la timp din mașina în flăcări

Mașina a ars complet, șoferul nereușind să se salveze FOTO: martor
Mașina a ars complet, șoferul nereușind să se salveze FOTO: martor

Echipajele de prim-ajutor chemate la fața locului în urma apelurilor unor persoane care au văzut mașina arzând au găsit autoturismul răsturnat în afara carosabilului și ars complet. Accidentul s-a produs în sensul giratoriu de pe șoseaua de centură a Caracalului. 

Mașiina s-a răsturnat în sensul giratoriu și a luat foc FOTO: martor
Mașiina s-a răsturnat în sensul giratoriu și a luat foc FOTO: martor

Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD au intervenit pe centura municipiului Caracal, la un accident rutier urmat de incendiu.

La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat șoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate. Evenimentul este cercetat de organele competente”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

După ce pompierii au stins incendiul, mașina a fost identificată. Este vorba despre o Dacia Solenza, iar bărbatul care nu a reușit să se salveze, arzând odată cu mașina, avea 52 ani și era din comuna Deveselu.

Știre în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite